Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica

  • Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica
  • Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica
  • Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica
  • Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica
  • Poze Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica
     
Pin It


Cafea proaspat prajita PERU JUAN MARCO EL PALTO, Arabica

SKU: EPC0011

Pret: 17 RON

  pretul poate varia in functie de gramaj

 

 

Disponibil in stoc

Mentiune privind livrarea produselor: in functie de localitatea de destinatie pretul va fi modificat

Cafea Arabica proaspat prajita in prajitoria Ethnic Plantation Coffee.

Juan Marco El Palto, pe scurt JUMARP a fost infiintata de Jose Carranza Barboza in 2003 impreuna cu alte 35 ferme mici in zona El Palto a districtului Yamon, din provincia Utcubamba, in zona Amazoniana din nordul Perului.

JUMARP urmareste sa pastreze productia de cafea in armonie cu padurile native peruane, obtinand certificari de cafea ORGANICA corecte. Pe langa productia organica se investeste in construirea in fiecare ferma: de spatii de uscare, depulpatoare manuale si plantarea de varietati de arbori de cafea de inalta calitate. Obiectivul lor este ca in 2021 sa obtina cel putin cafele cu un scor de 85-86 de puncte SCAA.

Acum aceasta asociatie este formata din 188 mici fermieri si care detin 549 ha in “SELVA ALTA” din nordul Perului unde padurile sunt dense si umede, toate fermele avand certificari organice iar arborii de caféa cresc in umbra acestor padurilor amazoniene. Media unei ferme este de aproximativ 3ha.

Peru a devenit tara producatoare NR 1 de cafele Certificate ORGANIC.

Aceste ferme se gasesc pe altitudini cuprinse intre 1300 si 1800m iar densitatea plantelor este de 2000/ ha.

Perioada de recoltare porneste din aprilie si se intinde pana in iunie-septembrie si se realizeaza cu mana selectiv, dupa care, boabele de cafea se coboara, la centru de prelucrare pentru depulpare si uscare la soare, folosind metode traditionale.

In Peru cafeaua creste in partea estica a muntilor Anzi, unde exista trei mari zone. Productia s-a mutat gradual din zona central montana a zonei Chanchamayo (28% din total productie) in zona nordica montana, adica in Amazon si regiunea San Martin (49% din total productie). Zona de sud montana detine 23% din total productie de cafea.

Procesare /calitate: spalata grad 1 EP de pe plantatii de cafea cu Certificare FairTrade & Organica

Regiune: El Palto,  district Yamón , zona Amazon, Peru de Nord

Ferma: Juan Marco El Palto Association

Altitudine: 1300-1800m

Varietate: Caturra / Typica / Catimor

The cup: dulce, aciditate medie, note intense de ciocolata si portocala

SCOR: 84+

+40740305392 - Comenzi telefonice
Luni-Marti-Miercuri 09.30-18.00 Joi 9.30-19.00 Sambata 09.30-16.30

 


Detalii produs


Categorie: CAFEA de SPECIALITATE PROASPAT PRAJITA

Greutate produs: 0.1 kg.

Cod produs - SKU: EPC0011



Produse similare


Procesare / calitate Washed, participanta la competitie Land of Diversity Regiune La Union, Narino, SW Colombia Ferma Finca El Para Altitudine...
22 RON
Cafea Arabica proaspat prajita in prajitoria Ethnic Plantation Coffee Cafeaua Peru Tunki este una dintre cele mai cunoscute si iubite cafele din lume. Tunki si-a capatat reputatia castigand...
16 RON
Cafea Arabica proaspat prajita in prajitoria Ethnic Plantation Coffee Procesare / calitate spalata, SHG, EP, plantatii de cafea cu certificari Fairtrade Regiune Madriz,...
15 RON
Cafea Arabica specialitate proaspat prajita in prajitoria Ethnic Plantation Coffee Procesare /calitate: Supremo, spalata, dimensiuni boabe site 18+ Recolta: 2018 Regiune: Santander...
11 RON
  
  

  

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!