Descriere
Utilizand Hario Coffee Syphon Technica, echipamentul permite un procedeu de preparare al cafelei foarte ingenios si spectaculos si este conceput pentru acei oameni care sunt in cautarea unei cafele realizata profesional acasa. Cafeaua se prepara intr-un mod ”dramatic”, metoda de extracție se bazează utilizand presiunea de vapori a apei, determinand apa să se ridice in recipientul de deasupra, urmand ca apoi lichidul de cafea obtinuta sa revina in bolul de sticla dupa indepartarea sursei de caldura.
Cu ajutorul ”sifonului”, cafeaua poate fi preparata de orice amator, fara a esua, atat de simplu este!
Cu putina practica, veti dobandi indemanarea de a realiza o cafea deosebita!
”Sifonul” este fabricat din sticla de calitate, care rezista la temperaturi inalte si are structura robusta.
Pentru 390 ml, echivalentul a 3 cesti de cafea
Dimensiuni ( mm ): W160 x D95 x H333
Pentru 600ml, echivalentul a 5 cesti de cafea
Dimensiuni (mm): W160xD110xH360