Descriere
Antioxidant. Vitaminizant. Depurativ.
Descriere
Produs natural obținut din pulpă de măceşe (Rosa canina) și Oțet Nera Plant de mere și miere.
- Antioxidant
- Vitaminizant
- Imunostimulator
- Vasodilatator arterial
- Antilitiazic
- Depurativ
- Hipotensiv
- Stres oxidativ
- Avitaminoze
- Imunitate scăzută
- Hipertensiune
- Convalescenţă
- Oboseală fizică şi intelectuală
- Circulaţie periferică deficitară
- Afecţiuni renale
- Obezitate, supraponderabilitate
- INGREDIENTE
-
27% mere mature sănătoase (Malus domestica), 10% pulpă de Măceşe (Rosa canina); 0,5% drojdie de bere (Saccharomyces cerevisiae); în bază de apă și îndulcitori: miere de albine, zahăr invertit.
Proprietăți ingrediente
Fructele de măr conţin substanţe active necesare organismului pentru o funcţionare normală (proteine solubile, aminoacizi, vitamine, acizi graşi, elemente minerale). Merele sunt şi o importantă sursă de potasiu, care încetinește procesul de sclerozare a vaselor sanguine și conferă țesuturilor elasticitate și suplețe. Conţinutul de vitamina C ajută la asimilarea fierului necesar organismului și previne bolile infecțioase.
Măceşele reprezintă un puternic antibiotic natural. Aceste fructe deţin un depozit mare de vitamina C (de 100 de ori mai multă decât în portocale), dar şi vitamine precum: A, B₁, B₂, B₃, E, K, P, PP şi minerale ca: magneziu, fier, potasiu. Datorită concentraţiei mari de vitamine, măceşele sporesc imunitatea organismului şi menţin sănătatea ţesuturilor şi a organelor interne. Sunt recomandate ca un revigorant în sezonul virozelor. În paralel cu efectele antivirale, testate în timp, măceşului i s-au atribuit şi alte valenţe terapeutice: menţine buna funcţionare a vaselor capilare şi normalizează circulaţia sanguină. Măceșele au, de asemenea, efect antiinflamator, antioxidant, gastroprotector, imunostimulent, antidiareic. Sunt utilizate cu rezultate semnificative în alergii, ameliorarea simptomelor osteoartritelor, ca adjuvant în afecţiuni imunitare, ca tonic şi regenerant pentru copii şi vârstnici, ca ameliorator al simptomelor determinate de dismenoree. Combat anxietatea, palpitaţiile, greţurile, viermii intestinali şi cresc secreţia biliară – fapt care le recomandă în afecţiunile ficatului.
Drojdia de bere mărește rezistenţa la oboseală, favorizând travaliul muscular, şi ușurează eliminarea de toxine şi deșeuri metabolice. În procesul obţinerii oţetului de mere, este elementul care favorizează fermentaţia.
Mierea de albine conține minerale, vitamine și enzime care o fac un puternic energizant natural.
Zahărul invertit conservă produsul, fiind elementul necesar fermentaţiei alcoolice, prima etapă în obţinerea oţetului.
-
Utilizare
Intern:Adulți: 1 lingură de 3 ori pe zi, în timpul meselor, diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Copii între 1-3 ani: 1/2 linguriță de 3 ori pe zi.
Copii peste 3 ani: 1 linguriță de 3 ori pe zi.
Cura durează 4-6 săptămâni și poate fi reluată după o pauză de 10 zile.
Produsul se poate consuma în salate și mâncăruri, după gust, sau diluat în apă, ceai sau sucuri naturale.
Contraindicat persoanelor alergice/hipersensibile la oricare dintre ingredientele produsului.
În timp pot apărea depuneri care nu afectează calitatea produsului.
Concentraţie acetică: minimum 50g/1000ml
Mod de prezentare
Sticlă violet.Cercetările din domeniul biofotonicii, prin măsurarea radiațiilor celulare, au demonstrat că sticla violet este cel mai indicat tip de ambalaj deoarece oferă protecția optimă împotriva luminii din domeniul vizibil, încetinind procesul de alterare, urmare a radiației luminoase. O calitate unică a acestei sticle, care o recomandă înainte de plastic și sticla colorată, este permisivitatea pe care o prezintă pentru trecerea luminii din spectrul ultraviolet și infraroșu, astfel fiind menținută vitalitatea structurilor moleculare din substanțele conținute.