Prajitorie

Magazinul si prajitoria de cafea Ethnic Plantation Coffee a aparut in mod firesc ca o continuare a pasiunii si experientei acumulate in decursul a peste 20 ani de lucru in aceasta lume minunata a cafelei alaturi de prestigiosi oameni devotati si consacrati in corporatii, plantatii, traderi de cafea, experti in cafea verde si in degustari, tehnologi, prajitori, oameni de stiinta si nu numai….

A fost desigur o trecere de la cafeaua verde conventionala cumparata la bursele de la New York (cafeaua Arabica) si Londra (cafea Robusta) la cumpararea cafelelor microloturi, nanoloturi, specialitati obtinute in cantitati mici dar care si-au pastrat in mare masura autenticitatea si rafinamentul cu care unii dintre noi le dorim sa le savuram si sa le avem zilnic in ceasca de cafea.

Asadar mi-am dorit ca fiecare sortiment de cafea sa provina din recolte proaspete, sa corespunda unor scoruri cu adevarat reale in ceea ce priveste evaluarea senzoriala (degustare), dar si certificari Rainforest, UTZ, BIO sau FairTrade care sustin acesteplantatii de cafea familiale, sa aiba rafinament si fragrance asemeni parfumurilor, in acest caz sa aiba parfum de cafea!

Tot ce se intampla aici porneste cu evaluari de mostre de cafea aduse direct din plantatii, se cumpara cafeaua verde, se prajeste si iar se degusta. Cafeaua boabe sau macinata pentu diverse metode de preparare se ambaleaza in plicuri sau cutii metalice de foarte mare calitate si care asigura o protectie deosebita.

Totul este HANDMADE si se face cu PASIUNE!                             


PENTRU

Coffee shopuri nou infiintate

Iubitorilor de cafea de specialitate care doresc sa isi deschida propriul coffee shop, ii pot sustine cu blenduri pentru cafea espresso, fitru, V60, cold brew, s.a.m.d.

Aceste produse pot fi chiar cele existente in microprajitoria Ethnic Plantation Coffee sau produse exclusive pentru propriul dvs brand creat (privat label).

Acest blend propriu (sau blenduri proprii) se stabilesc de comun acord, stabilind retetele de cafea si se aproba in urma evaluarii cupping-urilor.

Cafeaua de specialiate, conform SCA (Specialty Coffee Association) este o cafea de cea mai inalta calitate si care primeste un scor cuprins intre 80 si  100 puncte (intre 90- 100 puncte este Exceptionala, 85-89.99 puncte este Excelenta si 80- 84.99 puncte  este Foarte Buna). Cafeaua este controlata pornind de la fermele producatoare, conditiile de mediu si practicile agricole, traderi si procesatori.

Cafeaua de specialitate include si cateva variante deosebite: microloturile, nanoloturile, raritatile si anumite procesari de ultima generatie (anaerobe, fermentatii speciale, etc)

Pentru consultatii legate de proiectul tau, suna la 0740305392 sau pe mail: analuminita.anghel@ethnicplantationcoffee.ro


Cafea pentru birouri, locul tau de munca sau acasa

Stiu ca iti place cafeaua, iar la locul tau de munca iti doresti sa te relaxezi in momentele tale libere, alaturi de o cafea asa cum iti place! De aceea am creat aceste amestecuri de cafea care ti se potrivesc: trebuie doar sa alegi de aici: cafea pentru birou

Sunt amestecuri cu cafele din prajitoria Ethnic Plantation Coffee dar la un pret cu discount aplicat, pentru oricine doreste sa beneficieze de ele!

 Daca nu doresti amestecuri atunci urmareste noutatile care apar lunar, deoarece aici aduc permanent cafele noi sosite din fermele micilor producatori de cafea si care sunt orientati spre calitate! cafele noi sosite


 Pentru consultatii legate de proiectul tau, suna la 0740305392 sau pe mail: analuminita.anghel@ethnicplantationcoffee.ro Intalniri, evenimente, petreceri

Pentru orice situatie in care te afli, fie organizezi la nivel de companie un training extern, sau iti planifici o nunta, botez, sau orice aniversare, organizezi un eveniment cultural, sportiv, de afaceri sau de orice natura si doresti sa oferi invitatilor tai, UN MOMENT PLACUT ALATURI DE O CAFEA DE EXCEPTIE, te pot ajuta, pentru a creea acea atmosfera care iti place!


Pentru consultatii legate de proiectul tau, suna la 0740305392 sau pe mail: analuminita.anghel@ethnicplantationcoffee.ro